Friday, March 23, 2007

Vi börjar med musikbyrån och så tar vi lite skola också innan vi avslutar med lite mer skola

Driften med classic albums på musikbyrån idag var fullkomligt strålande, fantastiskt roligt. Så missade ni musikbyrån idag är det bara att titta på reprisen. Årets hitills bästa TV tror jag.
Även repotaget om klassiker som kom efteråt var väldigt bra och Ola Salo, Annika Norlin och Andres Lokko sa en del kloka saker om begrepept klassiker. Men såg inte Annika Norlin lite gravid ut förresten? Hoppas bara inte somamrturnén blir inställd ifall hon är det.

På tal om TVprogram så var även Hennry Rollins show riktigt underhållande idag.

Nu förstår jag överavkrivninagr lite bättre i alla fall och det blir nog lite läsande imorgon kväll så förhoppnignsvis blir det inga jätteproblem med det på tentan. Men i det stora hela känns det rätt bra, även om det känns lite jobbigt att klockan ringer tio i sex imorgon bitti.

Oxfilén smakade mycket bra.

Väskan är packad i stort sett, är bara den lilla väskan med tandborste i som ska med också (jag erkänner jag har glömt bort hur necsse.. nescä..., ja ni fattar vad jag menar, stavas). Nu måste ja gbara bestämma mej för vad ja gska hyra för film att se på imrogon kväll, det äör lite beslutsångest. Precis som det där med pizzan jag skrev om häromdan.

Vi får se om jag lyckas komma åt någon dator så jag kan skriva något inlägg nerifrån Kalmar ananrs är dte här det sista innan tentan, håll alla tummar ni har.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home