Thursday, March 22, 2007

Fikaföreläsning

Idag har dte gått ut ett mejl om marknadsförignsföreläsningen på lördag och titta här så trevligt det står "Föreläsningen med Hans börjar kl. 14, efter någon timme kommer jag och bjuder på kaffe och något litet till". Yay gratis fika (fast man ska väl inte jubla allt för mycket, något litet till kan ju lika gärna betyda att man får en nyckelring eller nått).

Men annars känns det rätt bra att åka iväg ändå. Man får lite lugn och ro typ, det kan väl i och för sej diskuteras hur mycket lugn och ro det blir med två föreläsningar och en tenta men you get it. HAr förresten börjat fundera på vad jag ska köpa för pizza till mat på lördag kväll (ja gahr nog för mycket fritid) och det blir antingen en gammal hederlig capricciosa elelr så blir dte en som heter ole-dole-doff som har oxfilé på, fast tar jag den ska jag nog be att få den utan sparris och bearnaisesås för jag tror inet att dte smakar så gott när det ligger på en pizza.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

det blir kaffe med döpp...hans är en välkännd bög som gärna vill överraska med lite döpp i grytan...hans klev ur garderoben för många år sedan, på 70-talet, när Village People var som störst och innan AIDS hade uppfunnits...han grejerna och vet vad man bjuder unga, finniga studenter på, när deras gard är nere....först kaffe, sen deflorering av Mumindalen...hans is da man..."beeewaaare", som Bela Lugosi sa i den där Ed Wood filmen

9:52 PM  

Post a Comment

<< Home