Saturday, May 26, 2007

Fredag kväll, biobesök och inställt pubbesök

Då var man hemma från det där biobesöket då. Filmen var okej men inte mer, hygglig underhållning för stunden typ. Men det var ändå ett rätt trevligt sätt att tillbringa en fredagkväll, trevligare än att sitta i soffan och zappa runt bland program man inte tycker är vidare bra. En sak stör mej dock, dte är en kille i filmen som heter Jones och så fort jag ser någon på film som heter Jones så får jag Bob Dylans "ballad of a thin man" i huvudet så jag satt och smånynnade den liet för mej själv ungefär halva filmen.
Naturligtvis glömde jag att tajma sverige dasnar och ler men jag kom på det innan filmen börajde så jag ringde hem och bad mor och far spela in det åt mej istället.

Efter filmen tänkte vi dra till red brick en sväng men dte blev aldrig nått. Det var nämligen ganska mycket folk där och när det stod klart att det inte fanns något ledigt brod vi kunde sitta vid ja då bangade mian kompisar ur. Mycket märkligt beteende måste jag säga. Spela roll om man får stå en stund, förr eller senare blir ju ett bord ledigt om man absolut vill sitta, och så finns det ju faktiskt en hel bardisk att luta sej mot om man inte orkar stå. Jag är väl visserligen inte förvånad över händelseutvecklingen men ändå, vi har ju inte varit på puben sen början av oktober för sjuttsingen.
Det sas att vi ska ta det någon annan gång men den gången blir nog inte av på ett halvår elelr så blir det nästa helg när jag antingen är i Kalmar och inet kan högna på eller är hemma men har tentor både lördag och söndag och inte kan hänga på. Hej vad optimistisk jag känner mej nu

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

barhäng is the shit!

1:05 AM  
Blogger Nicklas R said...

verkligen, det är helt klart den bästa formen av utgång

2:20 AM  

Post a Comment

<< Home