Monday, August 13, 2007

Torsdagen

Lämnade Karlskoga med buss torsdag morgon, bussen tog mej till Örebro där jag klev på tåget till Göteborg. Men innan jag gick på tåget köpte jag Mojo på pressbyrån, hade inte tänkt köpa dne först men sen såg jag att man fick med fem stycken heta pins (med bland anant Morrissey och Marr på) så då blev jag ju bara tvunge natt köpa den.
Köpte min biljett på tåget och reste sedan i restaurangvagnen hela vägen till Göteborg. Det var en sån där häftig gammeldags restaurangvagn med korgstolar och träsniderirer så det var en mycket trevlig resa.
Tåget var framme ett par minuter i två på eftermiddagen och då blev jag mött av Anders och Gustav på perrongen. Vi bestämde oss för att genast hätma ut våra armband och åkte och fixade det. Armbandet var i en rosa nyans. Det var dock inget tygarmband som på många andra festivaler utan någon sorts plastmaterial.
När vi ändå var på stan köpte vi också några öl som vi tog med oss hem till Anders. På systembolaget såg vi förresten en kille som var max 14 år gammal (antagligen yngre, typ 12) som försökte köpa öl, ha nfick så klart inte köpa något och då blev han jättebesviken. Jag fann det mycket underhållande att han trodde sej ha en chans att få handla där.
Vi drog i alla fall he mtill Anders och lyssnade på lite mucik och drack öl och snacka lite innan vi åkte ner till trädgårn för att se några band som spealde där. Trädgårn var en trevlig konsertlokal måste jag säga, precis lagomt stor och så. En sån borde byggas i Karlskoga.
Det var tre band som spelade där på torsdagkvällen, Function, Low och Wowen hand. Function och Low får betyget 2 på en femgradig skala, det var liksom inte dåligt men det blev lite trökit, det hände inte så mycket. Wowen hand svängde lite mer och får betyget 3.
Under dessa spelningar provade jag mina nyinköpta öronproppar för försat gången. Det var ju sånna av lite mer avancerad modell och dom var verkligen galet bra, förstörde inte ljudet så där som vanliga proppar brukar göra utan snarare tvärtom. Det var riktigt riktigt bra öronproppar med andra ord och jag hade mycket glädje av dom under helgen.
När det avr slut på trädgårn åkte vi hem (eller ja vi gick strax innan det var slut för att inte missa sista spårvagnen) och jag gick och la mej relativt omgående. Jag somnade och drömde om att Laleh satt i en stuga i dalarna och injicerade heroin. När jag vaknade igen var det fredag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home