Wednesday, September 12, 2007

Imorgon bär det av igen

Finland imorrn alltså. Ska jag vara helt ärlig är jag inte jättepepp på att dra iväg, känns som jag borde vara hemma och plugga egentligen.
Men man får väl göra det bästa av situationen och försöka ha så kul det bara går och inte tänka på pluggandet under själva resan. För liksom det blir nog inte så vårst roligt om man sitter och har pluggångest hela resan.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ha så kul! Drick inte för mycket minttu.

4:25 PM  
Anonymous Anonymous said...

usch...finland är väldigt nära gamla sovjetunionen, som inte på långa vägar klarat upp att ta hand om sin gamla kärnvapenarsenal...gamla stridsspetsar är i omlopp och det nväldigt nära helsingfors....många, väldigt många, är oroliga för dig nicklas, väldigt oroliga, nbär du är ute på dina resor och äventyr...visst, du är en stigfinnare, och sådana måste utsåtta sig för risktaganden som andra inte behöver, men detta är väl dumdristigt våghalsigt....helsingfors, så nära gamla sovjet....snälla, ring runt till hela släkten och tala om när du är på fast markm i norrtälje igen, så vi kan fortsåtta våra egna liv och släppa ut luften från andan i halsen som suttit där sen du beslutade dig för att ge dig iväg ut på din expedition

9:08 PM  
Anonymous Anonymous said...

se där...nu är det alltså fredag, och du har inte hörts av ännu...det där Finland var ett dumdristigt tilltag...vad har hänt nu????

9:23 PM  
Blogger Nicklas R said...

Emma: Ingen fara, jag är inte så förtjust i minttu :)

Blåsarna: Inget har hänt, men jag har inte hunnit använda datorn sen jag kom hem (förrän nu då)

10:41 PM  

Post a Comment

<< Home