Saturday, September 08, 2007

Kvällens Klubb Perfektion

Det gick inte särskilt bra idag, dte gick faktiskt riktigt dåligt. Jag hörde aldrig någon siffra på hur mycket publik det var men som det kändes och såg ut så var det den sämsta publiknoteirngen hitills. Känns som det her blivit så rätt ofta på sistone, varför det har blivit så mycket sämre siffror nu än i början vet jag inte. Men kanske har det med den gamla klyschan om nyhetens behag att göra.
Denna gång vet jag dock exakt vilken huvudanledningen till den dåliga tillströmningen är. Hotnights spelar ju på statt imorrn och dit komemr dte komma mycket oflk och dom alrla flesta av dom som ska dit går inte ut idag, ganska enkel logik egentligen. Vi borde ha haft det i åtanke när vi spikade det här datumet men vi gjorde en miss där helt enkelt.
Men nu ska vi inte vara så negativa utna nu går vi över till dte positiva. Det absolut mest positiva var bandet, dom var helt fantastiska. Sångarn var en helt galet bra frontman alltså, dom var ett grymt liveband hela bandet till och med. Det var rock'n'roll-show på hög nivå liksom. Jag ska inte gå in på detaljer men spelningen var helt underbar. Dessutom blev jag faktiskt omsjungen i en låt, tidigare har jag ju fått låtar tillägande mej men nu nämndes jag alltså i en av sångerna.
Spealde kort med bandet också, vi spelade finns i sjön.
När vi hade stängt så typ skjutsade jag dom också. Jag vet inte riktigt hur det gick till men på något sätt blev det så att jag körde deras bil. Det är sånt som händer när man håller på med det här.
Eftersom det var såpass lite folk så var det typ ingen som dansade men jag hörde när jag spelade sångerna att min spellista var riktigt grym. Ni som är intresserade av att se den får säga till eller nått för jag orkar inte lägga upp den här.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ledsen att det inte blev lyckat, men man behöver motgångar för att kunna få riktiga framgångar! eller nåt sånt. :) och det där med bilen var grymt coolt.

12:10 PM  

Post a Comment

<< Home