Saturday, September 22, 2007

Sonic och dess skiva

Detta nummer av Sonic har Hives på omslaget. Redan där känner man att det här är nog det bra nummer. En känsla som håller i sej när man bläddrar igenom tidningen. Jag har inte läst igenom tidningen rodentligt än utan jag har bara bläddrat igenom dne lite snabbt men känslan är som sagt att det är ett mycket bra nummer.
Sonicskivan är inte den bästa sonicskiva jag fått men den är helt okej. Bästa låten är Jens Lekmans "The opposite of hallelujah" men även Jonas Games 90-talsdoftande "won't back down", Irenes "Little lovin'" och New young pony clubs "Ice Cream" är riktigt bra. En stabil sonicskiva utan att vara en av dom allra bästa.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Way Out West bjuder oss som jobbade på festivalen, på en tack för-senast-bjudning på Storan på torsdag med lite mingel, bål och snacks...där spelar Jonas Games och Timo Räisinen Jonas Games...det är ju synd att du är så förbannat arbetsskygg, annars hade du ju sett festivalen gratis samt fått vara med på detta evenemang, och dessutom, så hade du blivit bekant med Vatten-flickorna

8:36 PM  

Post a Comment

<< Home