Sunday, October 28, 2007

Vad som hände igår

När jag igår gick till metropol (där rookie var) fick jag mej ett gott skratt. Jag gick förbi ett par killar, sannolikt tillhörande lokalbefolkningen, som satt på ett räcke utmed vägen och samtidigt som jag passerade åkte det också förbi en bil. Då utbrister den ena av killarna helt fascinerad "kolla en 740". Mer småstad än så gå nog inte att bli.

När jag kom fram tittade jag på Hedberg som gick på ungefär samtidigt som jag kom dit. Det var väldigt bra faktiskt. Han är ju faktiskt lite av en hjälte i och med sina insatser med suburban kids with biblical names. Senare stod jag faktiskt och drack öl en och en halv meter ifrån honom också, visst är jag cool.
Så efter det träffade jag lite folk jag kände och vi rack lite öl och så där. Tittade lite på slagsmålsklubben, vilket blev rätt tråkigt efter en stund, det hände ju liksom ingenting. Så vi gick och drack lite mer öl.

Efter en tur till toaletten passerade jag det som normalt är puben och hörde att bandet som spelade just då lät rätt bra så jag gick in och kollade lite på det. På så sätt såg jag dom sista 10 minuterna av Val and the Bitches, det var bra typ. Sväningt liksom. Och keyboardisten såg ut som han hade kunnat vara med i valfritt brittiskt 80-talsindieband, sånt gillar vi.
Så blev det lite mer öl (som ni märker går ölen som en röd tråd genom hela kvällen) och i baren träffade jag några gamla klasskamrater, kul.
Sen ville mitt sällskap se Dia Psalma. Det ville inte jag så jag ställde mej långt bak och försökte se så skeptisk ut jag kunde. Jag tyckte det var en jättedålig konsert. Visserligen gillar jag inte alls musiken så det kan säkert påverka mitt utlåtande något men en jättedålig konsert helt enkelt.

Sen hade "den riktiga" baren äntligen öppnat så då hängde man där resten av kvällen. Det var riktigt kul. Jag behövde förresten inte beställa det jag skulle ha en enda gång, det är rätt lysande faktiskt. Sen blev det efterfest, en riktigt grym efterfest till och med. Var hemma lite efter sex och somnade direkt typ.

Sov till strax efter tre idag. Eftersom jag behvöde köpa lite mjölk skyndade jag mej som fan med frukost och allt sånt där, konsum stänger ju fyra på söndagar. Sen när jag kom utanför dörren kom jag på att det ju är vintertid nu, klockan var i själva verket alltså halv tre när jag gick iväg.

Det här blev rätt långt och säkert sjukt rörigt men jag orkar inet skriva ett bättre inlägg så håll till godo.

Nu ska jag göra klart inlmningsuppgiften som ska lämnas in imorgon.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home