Sunday, January 20, 2008

Helt ledig, fucking underbart

Det här är första dan sen jag flytatde hit som jag inte har något skoljobb som ska göras överhuvudtaget och det känns så jävla underbart. Jag har tagit mej lediga dar förut men då har jag ju ändå haft skolarbete att tänka på om ni förstrå hur jag menar. Nu är höstens kurser slut så nu har jag absolu ingenting jag behöver göra.

Något som inte är riktigt lika underbart, eller det är inte underbart alls faktiskt, är min huvudvärk. Känns verkligen inte som att bakfyllans står i proportion till gårdagens fylla, tyckte liksom inte att jag blev särskilt full (och nej jag var inte så full som det verkar om man läser blogginlägget jag skrev när jag kom hem, jag skrev bara väldigt fort när jag skrev det).

Men det var en trevlig fest. Bäst var nog när dom spelade Jumpers gamla dänga tapetklister, eller bäst är väl kanske att ta i men det gick nostalgiska rysningar genom kroppen i alla fall. Sen försökte jag lära Nybro-Kristofer att prata karlskogadialekt, han var rätt dålig på det (han kunde liksom inte ens uttala degefösch på rätt sätt!).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home