Sunday, May 25, 2008

Dåligt resultat men en trevlig fest

Jag är sjukt missnöjd med resultatet i esc. Europeerna (stavar man det så?) har ännu en gång visat sej inkompetenta. Rysslands låt är ju så sanslöst jävla skittråkig, jag förstår verkligen inte hur den kunde vinna. Han som sjöng kädnes ju rätt löjlig också.
Och jo jag är lite sur över att det gick så dåligt för Sverige. Som jag sagt tidiagre gillar jag ju varkn charlotte eller låten men man vill ju att det ska gå bra för Sverige så en lite bättre placering hade man ju inte klagat över. Frankrike är jag däremot inte särskilt upprörd över att det gick dåligt för, det kändes liksom rätt väntat att den inte skulle jättemycket poäng. Coolt framträdande av honom dock.
Men på tal om Sveriges resultat så kan ni ju läsa vad jag skrev inför och efter den svenska finalen.
I övrigt har jag inte mer att säga om esc just nu men jag kanske återkommer om jag kom på nått.

Men festandet igår var hur som helst trevligt. Det bjöds på tårta bland annat, alla fester där det bjuds på tårta är bra fester. Råkade för övrigt spilla lite tårta på ena skon och dte visade sej att grädde var ett utmärkt skoputsningsmedel, har nog aldrig haft en så blank sko tidigare.
Ett band med lite folk från min klass spelade under kvällen, dom var helt ok även om jag normalt sett har lite svårt för band som nästan bara spelar covers.
Efter några öl och faktiskt också ett par vodkadrinkar var det dags för efterfest. Den var väl som efterfester är mest och när jag lämnade den vid fyratiden (jag tror klockan var runt fyra för hon var typ fem när jag gick och la mej) hade det redan ljusnat ute och fåglarna kvittrade och det var rätt angenämt i största allmänhet. Och så när jag kom hem och tittade ut genom fönstret var det så jävla vackert med solen som höll på att gå upp över sjön så jag kände mej tvungen att skriva "så jävla vackert" på en post it.
Har så klart varit bakfull under dagen vilket är mindre trevligt men det har inte avrit så farligt ändå. Har varit huvudvärksbakfull vilket är lite mindre otrevligt än att vara illamåendebakfull.

Nu känns det som att det här inlägget blev så där förvirrat som det alltid blir dagen efter en fest, fast dte är ngo för att det är dagen efter en fest.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home