Monday, May 26, 2008

Fågelskit på fönstret

När jag gick upp imorse upptäckte jag att det någon gång under natten har hamnat fågelskit på mitt fönster. Det är i ärlighetens namn rätt äckligt. Så nu hoppas jag på att det ska regna snart så det försvinner. Man kan väl tycka att det enklaste vore att helt enkelt putsa fönstret och ta bort fågelskiten själv men alltså mitt fönster är så där att man öppnar det liksom åt "fel" håll så att säga så för att kunna komma åt att putsa utsidan måste man typ snurra hela fönstret om ni förstår hur jag menar och det är ju rätt jobbigt (och en sjukt bra bortförklaring för att inte behöva putsa fönster) så då kan jag lika gärna vänta tills det regnar bort.
Sen har jag ingen större lust att hålla på att peta i det heller vilket också är ett rätt bra skäl till att låta regnet ta hand om det.
Fast har det inte regnat inom en vecka så får det nog bli att ta på sej ett par plasthandskar och kolla om jag når att peta bort det från balkongdörren, för det är inte direkt jättekul att ha fågelskit på fönstret.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

nej, exakt, det är inte varken roligt eller trevligt att peta i bajs från någon form av varelse. man kan börja att ulka och kräkas när man petar och kladdar med bajs. det var en dum fågel det där som bajsade på ditt fönster. det kan ju ta mycket lång tid nu innan det regnar såpass att det försvinner från rutan. Ole Wiggo Bang

10:52 PM  
Blogger Nicklas R said...

Ja, jag gillar inte den fågeln

11:01 PM  

Post a Comment

<< Home