Saturday, July 05, 2008

Detektivarbete

När Putte hade gjort om sitt spelschema fanns plats för ännu en akt på torsdagen. Nu läste jag på hemsidan att dom efter ett besök på Arvika igår antagligen hade hittat artisten/bandet som skulle fylla denna lucka. Och eftersom jag inte hade något annat för mej satte jag så klart igång med lite detektivarbete för att försöka lista ut vilken artist eller band det rörde sej om.
Efter att ha tittat på turnéschema och liknande för dom artister som spelade på Arvika igår har jag kommit fram till 2-3 möjliga kandidater.
Den första är El perro del mar. Hon har ingen annan spelnig inbokad 31/7 och känns som att hon ligegr i linje med vad som är bokat till Putte sedan tidigare. Det som talar emot det är att hon har en ganska lång lucka i spelschemat från 12/7 till 22/10. Men det vore sjutk kul om det är hon osm är boakd för hon är ju sjutk bra.
En annan tänkbar kandidat är Kocky. Han har blivit hyllad och så vidare, har ingen spelning den dagen och känns även han som att han skulle så att säga passa in på Putte. Min gissning är dock att han är lite för okänd då det vad jag har förstått är en av dom större scenerna den nya akten ska in på.
En tredje kandidat som är Andi Almqvist, han känsn trolig av ungefär samma skäl som ovan nämnda akter.
En fjärde akt som dock inte alls känns trolig då han spelar i Östersund både onsdag 30/7 och fredag 1/8 men som vore kul är Kleerup.

Naturligtvis kan det vara något helt annat som jag inte ens har nämnt här men dom akter jag nämnt här är dom jag funnit mest troligt. Ska jag gissa på en av dessa blir det El perro del mar. Dels för att det av olika skäl känns mest rätt och dels på grund av visst önsketänkande då hon är den av dessa jag personligen nog helst skulle se.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home