Thursday, August 07, 2008

Nästan dags för Way out West

Imorgon åker jag alltså iväg för att besöka den eminenta festivalen Way out West i Göteborg. Det ska bli helt galet roligt. Dom har ju precis som förra året ett kanonprogram.
Ser mest fram emot Broder Daniel på fredag. Jag blir nästan darrhänt bara jag tänker på hur jävla fantastiskt det kan bli. Det känns som det har potential att bli en magisk spelning. Neil Young får ursäkta men på förhand känns Broder Daniel som den absoluta höjdpunkten.
Annat som man ser fram emot är Håkan på hemmaplan, nämnde Neil Young, Flaming Lips, Franz Ferdinand och ett helt gäng till. Det kan med andra ord bli en helt lysande festival.
Tyvärr ser vädret ut att bli rätt dåligt men det kan man nog leva med. Om inte annat får man väl köpa sej en sån där småful regnponcho i genomskinlig plats för typ en tia så blir man inte dyblöt i alla fall.

Ska inte åka förrän vid halv ett imorrn så rimligtvis borde jag hinna blogga lite innan jag åker men gör jag inet dte får ni alla ha en kanonhelg och så är jag tillbaka här på bloggen någon gång på söndag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home