Wednesday, September 24, 2008

Nicklas intervjuar sej själv om imorgon

Då ska vi se, vad har Nicklas för planer inför morgondagen?
Jag ska plugga så klart, förhoppnignsvis blir jag klar med den bok jag håller på med nu. Blir jag det tänkte jag påbörja den litteraturrapport so mär obligatorisk i kursen, känns som det kan vara en bra idé så att jag inte hinner glömma dom böcker jag läser nu i början innan jag börjar skriva den.
Så ska jag nog försöka få till en ordentlig recension av more moder short stories... här på bloggen också. Har nog hunnit lyssna på skivan tillräckligt många gånger för att kunna göra dte imorgon.
Annars vet jag inte riktigt.

En recension säger du. Anonymous efterfrågade ju tidigare efter en låt för låt-recension, blir det en sån?
Det vet jag inte riktigt än. Det är inte uteslutet att det blir det men samtidigt är det rätt mycket jobb att skriva om varenda låt. Men vi får se helt enkelt, har jag tillräckligt med tid och ork kanske det till och med blir både en vanlig och en låt för låt-recension.

Du nämnde också att du skulle plugga, vad är det egentligen du pluggar nu för tiden?
Projektledning för tillfälet. Eller närmare bestämt dom delar av projektledning som handlar om grupper och liknande, alltså mer själva ledandet än arbetandet i projekt. Den bok jag läser just nu handlar om kommunikation, eftersom jag läste kommunikationsvetenskap förra terminen är det mesta som står i den sånt jag redan kan men det kan säkert vara nyttigt att repetera lite grann.
Senare under terminen kommer jag även läsa en kurs i företagsetik samt skriva en uppsats i ämnet music and event management.

Så inga andra planer än dessa?
Nej, det blir väl det gamla vanliga med en tur ner till konsum och diskande och matlagning och så där kan jag tänka mej. En ganska vanlig dag helt enkelt.

Hur ser en vanlig dag ut för dej?
Det varier nturligtvis lite, det är det som är det fina med att vara student att man kan bestämma över sin egen tid. Men en vanlig dag ser ngo ut något åt dte här hållet, klockan rinegr tio och efter att ha lyssnat på nyheterna och dom först mintrarna av p3 populär (för att se om dom spelar någon bra låt) går jag upp. Jag äter frukost, klär på mej, brtar tänderna och ja alla sånna vanliga morgonbestyr. Ibland slår jag på text-tv för att se vad dom ahr för rubriker. Ofta slår jag också på datorn ett par minuter för att kolla mejlen, någonn gång i veckan brukar det dock bli att man blir sittande lite längre (typ en halvtimme) men dom allra flesta gångerna är datorn avstängd igen efter maximalt fem minuter.
Sen börjar dagens pluggande, hur länge jag håller på varier men för tillfället kör jag tre timmars läsande varje dag med en liet längra paus (minst 20 minuter) en gång i timmen. Brukar vara klart runt tretiden. Under någon av pauserna i pluggandet brukar jag också passa på att gå till konsum, man arbetar ju liksom bättre om man får liet frisk luft.
När jag pluggat färdigt tar jag det mest lugnt resten av dan. Brukar bli att man äter vid fyratiden ungefär men förutom dte blir nog mest förflyttningar mellan datorn och TVn eller musiklyssnande eller något annat trevligt under kvällen.

Det låter som ett ganska bekvämt liv.
Det får jag nog säga att det är. Kan bli lite tråkigt ibland när dagarna mest känns likadana men i det stora hela är det ett bekvämt liv jag lever.

Då har jag nog inte så mycket mer att fråga om morgondagen, är det något du vill tillägga?
Nej inte vad jag komma på just nu i alla fall.

Då tackar jag för att du ställde upp på den här intervjun och önskar dej en trevlig morgondag!
Tack detsamma, nu ska jag nog gå och lägga mej.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home