Sunday, November 02, 2008

Annika i tidningen, yay

Det stod om Annika i tidningen. Ett stort repotage/intervju på två sidor var det, plus att framsidan av nöjesbladet pryddes av en stor bild på Annika. Mycket trevligt måste jag säga.
Dock måste jag erkänna att hur trevligt jag än tycker det är att dom har repotage om Annika och hur mycket jag önskar att hela världen kunde förstå hur fantastiskt bra hon är så finns det en halvt elitistisk del av mej som nästan fasar för att hon ska bli för känd och för populär. Att folk ska börja gilla henne av fel anledningar, inte för att hennes musik betyder något för dom utan för att hon är känd typ. En del av mej som liksom vill ha kvar "sin" Annika och inte vill släppa in dom där som inte förstår, dom som inte tycker om musiken på rätt sätt. Jag vet att det låter löjligt och att jag säkert framstår som världens mest osympatiska människa (eller möjligtvis en aning psyksjuk) men jag kan liksom inte hjälpa det. Och oavsett vilket så tycker jag ändå att det helt sjukt trevligt och blir glad när Annika är i tidningen, på tv eller i radio, tro absolut inget annat.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

oj det missade jag helt! kanske kan läsa på internet, hm...

9:44 PM  
Blogger Nicklas R said...

Ja det borde gå, och gör det inte det så har jag ändå tänkt spara tidningen. Så på något sätt ska vi nog lyckas lösa det så du får läsa artikeln i så fall :)

11:08 PM  

Post a Comment

<< Home