Sunday, November 09, 2008

Rejäl sovmorgon och tvättande

Jag hade rätt igår när jag inte trodde att jag skulle sova till klockan tre. Enda anledningen att jag inte gjorde det var dock att jag för säkerhets skull hade ställt klockan på ringning. Hade jag inte gjort det hade jag säkert sovit till efter tre någon gång, men efterso mden ringde gick jag upp lite efter klockan två och hade då sovit drygt 12 timmar i sträck.
Sen jag gikc upp har jag inte hunnti med så mycket mer än att springa upp och ner till tvättstugan några gånger. Hade väl hoppats på att vara klar vid det här laget men naturligtvis råkade jag ställa in en maskin som skulle tvättas på 60 på 40 grader fintvätt istället. När jag upptäckte det startade jag således om maskinen med rätt inställningar och därför ska jag ner till tvättstugan en gång till om en liten stund. Hoppas bara det är torrt då för sen får jag inte använda tvättstugan längre.
När vi ändå pratar motgångar kan jag nämna att söndagsbilagan var slut på konsum. Lite dumt. Inte för att det brukar vara någon särskilt essentiell läsning, snarare brukar den suga rätt hårt, men det hör liksom till med söndagsbilagan på söndagar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home