Thursday, December 25, 2008

Väldans trevligt igår

Det var som sagt trevligt igår. Vi gjorde ungefär det vanliga med att titta på Kalle Anka, äta, dela ut paket, öppna paket och så vidare. Det man brukar göra på jul helt enkelt.
I mina paket fanns några skivor (Lykke Li, Parken, Bon Iver och Nordpolen), en filt, ett paraply, en fickalmanacka för nästa år, en konservburk, några glas, en rulle toapapper, en flaska vin (med Elivs på!), en flaska mousserande vin (dock utan Elvis), en marsipangris, påfyllning till telefonen, pengar, en bunt Kalle Ankas Pocket, ett par lådor Anthon Berg, nån deo och så naturligtvis den traditionsenliga signerade Sören och Anders-boken.
Trevliga julklappar tycker jag. Fick faktiskt allt jag hade skrivit på önskelistan utom "Vauxhall and I" så jag är mycket nöjd, specieltl eftersom jag fick en hel del annat fint också.
Även dom andra verkade väldans nöjda med vad dom fick så det var en lyckad julklappsutdelning måste man ju säga. Jag tycker det är kul när alla är nöjda, och så blir man ju alltid lite glad när man ger bort något och den som får det gillar det den får.

Nu kan jag inte föra över några bilder nu i och med att det inte finns någon ledig usb-port men det är nog inte helt omöjligt att det dyker upp någon bild eller så frammåt kvällen. Vi får se hur det blir helt enkelt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home