Monday, January 12, 2009

Färdigt och inlämnat. Så jävla skönt

Uppsatsen är inlämnad. Det känns skönt. Men det var på håret att jag fick in den i tid. Inte så att jag inte hann klart, jag var klar med skrivandet i hyfsat god tid. Men sen kom jag på strax innan den skulla lämnas in att fan jag hade ju glömt försättsbladet, det fanns en mall så det tog inte så lång tid att fixa, var bara att fylla i rubriken på uppsatsen och namn och lite så där typ. Men sen lyckades jag inte få in den satans framsidan o dokumentet så jag satt och pilalde med det där och tiden bara rann iväg och paniken bara växte.
Till slut gav jag upp och tänkte att nej fan jag skickar in framsidan separat, det får gå liksom. Så med ett apr minuter till godo loggade jag in på mejlen öpnnade et nytt meddelande och bifogade filen. Stressad som jag var tyckte jag så klart att det tog helt galet lång tid att bifoga det där dokumentet. 16.00 var sista tid för inlämning och 16.00 klickade jag på skicka. Det kan man kalla spel med små marginaler.

Men nu är den äntligen inlämnad i alla fall. Och nu ska jag, bortsett från disk och matlagning, bara ta det sjukt jävla lugnt resten av dan. Sätta mej ner, andas ut, känna hur den anspänning jag levt med ett tag släpper, äta några Lindt Lindor och bara slappna av. Det tycker jag att jag är värd.
Men jag är jävligt nöjd med att jag lyckades få ihop det till sist. Det har känts tungt stundtals och när kursen började kändes nästan uppgiften övermäktig, hur fan skulle jag lyckas få ihop en hel uppsats själv? Men det gick och jag är fan stolt över mej själv och min arbetsinsats och det kommer jag vara aldeles oavsett om uppsatsen blir godkänd eller ej.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home