Sunday, January 04, 2009

Hockey var det ja

Bofors - Björklöven 4-3 sd (1-1, 1-1, 1-1, 1-0)

Tänk, nu har jag sett två matcher den här säsongen och båda matcherna har det blivit mål som har varit lite speciella. Förra matchen gjorde Näsa mål i hemmacomebacken och jublet visste inga gränser. Idag gjorde Cribbe (Christian Carlsson) sitt första mål sedan 2004, och jublet visste inga gränser. Att det blev sån jubel för Cribbes mål berodde dels på att han som sagt inte gjort mål på nästan fem år och dels på att han är den spelare som har spelat flest matcher för Bofors någonsin.
Kul att han fick göra mål. Jag tycker visserligen inte att han är särskilt bra men man gillar ju ändå att han varit trogen Bofors hela karriären och så. Och så när det nästan blivit en grej att han inte gjort mål på så länge blir det ju lite extra roligt när han väl lyckas sätta pucken. Sen att det var kvitteringen till 3-3 och ett rätt viktigt mål gjorde det ju inte sämre.

För övrigt tycker jag att Bofors borde fått alla tre poäng (dom var det bättre laget) idag och att domarn gjorde några sjukt konstiga domslut.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home