Thursday, January 15, 2009

Kalle Ankas telefonförsäljare tror att jag har barn

Det ringde en telefonförsäljare och ville sälja en prenumeration på Kalle Anka förut. Av någon för mej oförklarig anledning tycks dom alltid utgå ifrån att jag har barn när dom ringer därifrån och frågar typ "det här är en förälder jag pratar med antar jag?". Då brukar jag vilja svar att "nej, varör tror du det, är du dum i huvudet?", fast det säger jag aldrig (det är jag för välupfostrad för) utan jag tänker det bara. Istälet brukar jag enkelt, sakligt och sanningsenligt svara att "nej jag har inga barn". Då brukar dom oftast försöka sluta sälja prenumerationen och tackar för sej.
Hur sjutton dom har fått för sej att jag skulle ha barn undrar jag sannerligen över, hela tanken känns faktiskt en aning barock.

1 Comments:

Anonymous Laura said...

Samma sak hände mig, fast när telefonförsäljaren tackade för sig och var på väg att lägga på luren så sa jag: "Men, vadå? Vuxna läser ju också Kalle, jag vill ha det där erbjudandet." Hon började stamma lite och sa ja det klart, öhh haha.. Egmont förlorar ju en massa potentiella kunder genom att låta telefonförsäljningsföretaget ha såna fördomar mot serietidningsläsare. Ville bara säga det. Hejdå

12:12 PM  

Post a Comment

<< Home