Sunday, January 18, 2009

Störig granne. Igen

Igår när jag gick ocg la mej blev jag störd av en granne igen. Liksom precis när jag gick och la mej började en satans efterfest hos grannen ovanpå. Dom spelade visserligen ingen hårdrock den här gången men det som hördes ner var nästan lika hemskt. Det var nämligen någon som fick tag på en gitarr så det sjöngs och spelades massa låtar av den typ som coverband och trubadurer brukar spela. Det var fruktansvärt, och att det skedde mitt i natten precis när jag försökte sova gjorde det ju inte mindre fruktansvärt om man säger så.
Nåväl, till sist höll jag på att somna trots oväsendet men precis då var det nån idiot på utsidan som började bröla om att han som bor här ovanpå skulle gå ner och öppna porten. Det där jävla brölandet väckte mej så klart.
Lite senare höll jag på att somna igen men då var et någon annan idiot (eller om det var samma, det vet man ju inte) som ringde på min dörr så jag vaknade till av det. Masade mej också upp för att öppna därren (det rationella hade kanske varit att bara skita i det men man är ju inte så hmla rationell i sånna lägen) men när jag öppnade hade idioten som ringde på försvunnit därifrån, han/hon insåg väl att han/hon var på fel våning eller nått antar jag.
Var hur som helst redigt förbannad när jag låg där i sängen och hölls vaken av oväsendet. Sista gången jag kollade på klockan var hon kvart i fyra, då var det fortfarande ett jävla liv där uppifrån, men en stund senare lyckades jag ändå somna på något sätt. Hade dessutom klockan ställd på åtta (för att få lite extra tid till dagens arbete) vilket så klart gjorde det hela ännu värre. Ska man upp så tidigt vill man ju kunan somna ganska omedelbart när man går och lägger sej liksom.
Jag må låta lite som en surgubbe i det här inlägget men jag säger inte att man inte kan ha fest och så när man bor i lägenhet men jag tycker att har man fest får man fan visa lite hänsyn mot grannarna. Speciellt när det är såpass lyhört som det är här.

Hur som helst blev det mikrade köttbullar till frukost idag. Det är inget jag kan rekomendera faktiskt, det smakade inte särskilt bra. Så ät inte mikrade köttbullar till frukost om ni inte måste helt enkelt.
Men nu är det dags att ta tag i skoljobbet för idag så nu har jag inte tid att sitt här och blogga längre.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

dryg granne, eller snarare, dryga gäster hos grannen! lycka till med pluggandet.

12:08 PM  
Blogger Nicklas R said...

Minst sagt. Du skulle bara veta vilka intrikata hämndplaner jag låg och funderade ut
Och tack!

5:40 PM  
Anonymous Anonymous said...

haha jag misstänker att de var riktigt råa. :D

3:27 PM  

Post a Comment

<< Home