Friday, April 10, 2009

Sjukt gött

Kiakde precis in på webbstudieplatsen och såg att resultatet hade kommit på den där examinationsuppgiften jag skrev i MKV (medie- och kommunikationsvetenskap) för ett par veckor sen (samam helg som jag hade tentan ni minns). Det gick ganska bra kan man säga, drog in ett vg på den (och på hela delkursen). Känns gött.
Och även om jag egentligen lever efter filosofin att jag är nöjd så länge jag blir godkänd och det är drt som räknas blir jag ju ändå lite extra nöjd varje gång jag får vg, det blir som en liten trevlig bonus liksom.

Men nu ska jag lägga mej i sängen och sova. Känns som det kan vara en rätt bra idé att vara utvilad imorrn, för även om det är jävligt roligt att hålla på med klubben tar det ju en del energi att springa runt på wickan i sisådär 10-11 timmar och se till så att allt funkar. Inte minst mentalt känner man sej sjukt sliten när man kommer hem, är just att hålla koncentrationen uppe och att ha koll på tusen saker samtidigt som tar mest på krafterna. Tur att vi inte har klubben varje vecka, hade vi haft det hade nog den där berömda väggen inte varit långt borta.
Men sova var det som sagt så god natt på er.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home