Wednesday, April 08, 2009

Ett himla flängande

Så sitter jag i Karlskoga ett tag igen då, har varit ett jäkla flängande dom senaste dagarna men nu ska jag vara kvar här i några dar i alla fall, sannolikt stannar jag över påsk och åker ner igen måndag eller tisdag.
Resan gick hur som helst bra, var gött med dom lite större sätena i första klass. Man kunde liksom fläka ut sej lite mer än vanligt. Märkte förresten idag att jag störde mej på folk som kliver ut tågvagnen och sen stannar precis utanför dörren, sjukt irrietrande beteende. Jag kan i och för sej förstå om man vill stanna till och fälla upp handtaget på väskan eller så men då kan man ju ta ett par steg innan man gör det och inte stå precis i dörren där man står i vägen för alla andra som ska ut (och, bör tilläggas, kanske har bråttom för att dom ska byta tåg eller ska med en buss eller nått). Men men, man får väl tänka att alla kan göra ett misstag ibland och är man då inte någon särskilt van tågresenär kanske man inte riktigt tänker på att man kan stå ivägen.
På tla om vana och ovana tågresenärer syns dte rätt tydligt när man närmar sej en station vilka som brukar åka dne aktuella sträckan och vilka som inte bruakr göra det särskilt ofta. Dom ovana börjar liksom plocka ner sina väskor och går och ställer sej vid dörrn redan när dom ropar ut att man börjar närma sej stationen, medan dom med lite mer vana av sträckan lugnt sitter kvar tills dom ser genom fönstret att man börjar närma sej. Inte särksitl konstigt att dte blri så förvisso, åker man samma sträcka ofta lär man sej ju ungefär vart det kan vara dags att börja göra sej klar att gå av, men det är ändå ett ganska intressant skådespel så att säga.

Var nog hemma här runt halv fem och sen dess har jag inte gjor tså mycket. Typ vilat, ätit, bläddrat igenom lokaltidningen och så ja strax efter sju slog jag mej ner här för lite mejlkollande och dylika aktiviteter. Så ingen särskilt anmärkningsvärd eftermiddag på något sätt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home