Wednesday, April 08, 2009

Mycket tung morgon

Var sjukt jobbigt att gå upp idag, normalt brukar ju den värsta tröttheten gå över bara man kommer upp och får i sej frukost och så där men idag var dte väl inte riktigt så. När jag skulle klä på mej kände jag liksom hur jag satt och höll på att somna, faktum är att jag fortfarande känner att jag skulle kunna somna om jag sätter mej någonstans utan att göra något särskilt. Jag är med andra ord otroligt trött denna morgon. Ska nog försöka sova lite på tåget eller så.
Men åker alltså fem i elva så jag tar nog bussen som går vid 10.10, hade i och för sej kunnat tänka mej att ta halv elva-bussen ockskå men det är skönt att ha lite marginal ifall bussen skulle vara försenad eller nått.

Men första klass är det alltså som gäller på tåget. Har aldrig åkt i första klass på X2000 tidigare så det ska bli spännande att se hur det är. Man får väl hoppas att det är bekvämt, fast jag skulle i och för sej bli förvånad om det inte är det.

Men nej nu börjar klockan ticka på ser jag så jag ska väl sluta blogga och se till att uträtta det jag skulle uträtta här vid datorn innan jag åker.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home