Saturday, May 09, 2009

Galet trött

Kom hem för en stund sen. Tog lite pizza när jag kom hem (bandet lämnade kavr ett apr oätna pizzor så do mtog jag så kalrt med hem) och sne satte jag mej här. Är rätt trött (minst sagt) så jag ska gå och lägga mej så fort som möjligt men jag tänkte bara nämna att det var en grym spelning och att jag ännu en gång gjorde succé i DJ-båset, sista 40-45 minutrarna var grymma. Som första låt efter att bandet gått av scenen drog jag igång "I'll be gone" (det var ett sjukt bra val) och sen hamnade jag i ett sånt där stim igen där allt jag spelade landade rätt hos folket på dansgolvet. Sjukt kul, och en helt galen egokick.
Var väl lite smådåligt med folk men å andra sidan verkade en klar majoritet av dom som var där vara där just för Klubb Perfektion och/eller för att se bandet, och det är ju en positiv grej.
Men spelningen var som sagt väldigt bra och bandet verkade mycket nöjda,så den delen kan man defintivt inte klaga på.
Men nu ska jag nog allt gå och lägga mej. Känner mej helt galet trött, gissar att det märks i inlägget att jag är rätt slut mentalt. Men det är inte så konstigt att jag är trött, det har varit en lång dag och när man kommer hem släpper anspänningen och man varvar ner och ja då blir man trött helt enkelt. Och på tal om ingenting börjar det bli ljust ute nu.
Skriver kanske mer om kvällen imorrn. Vi får se.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home