Thursday, July 23, 2009

Ett par hultsfredsbilder

Har lagt in bilderna från Hutlsfred nu. Var ingen bild som blev riktigt superbra men det här, på Skansros, var nog den bästa (åtminstone om man bortser huvudet som dominerar det nedre vänstra hörnet):
Den här på Frida Hyvönen blev rätt okej också, fast lite mörk:

Men med tanke på hur galet svårt det är att fotografera spelningar så dte blri bra med min kamera får man nog vara nöjd med resultatet ändå.
När det är lite mörkt i lokalen men ljust på scenen vill man ju egentligen fotografera utan blixt, men då blir färgerna och ljuset på scenen och allt sånt där rätt men allt blir helt galet suddigt. Använder jag däremot blixt blir bilderna förvisso skarpa men istället så där mörka och lite daskiga i färgerna som dom två ovan.
Det går säkert att ändra med någon inställning men dte är rätt irriterande ändå. Jag menar om man använder blixt eller ej borde väl knappast ha någon inverkan på hur känsligt det är för skakningar.

2 Comments:

Blogger Emma said...

Det där problemet brukar jag också ha, det är jättejobbigt faktiskt. :/

9:54 PM  
Blogger Nicklas R said...

Minst sagt. Speciellt när man tar en bild som man vet hade blivit perfekt bara den hade haft skärpa eller rätt färger (beroende på vilket av det som saknas).
Hyvönenbilden är lite bra, det hade ju varit en kanonbild (nåja, utifrån mina fotoskills i alla fall) om den inte blivit så mörk

10:53 PM  

Post a Comment

<< Home