Friday, July 17, 2009

Inga vidare förutsägelser

Har gått igenom dom förprogrammerade blogginläggen från festivalveckan nu och man kan väl konstatera att dom inte stämde något vidare. Det gick ju fel redan från början i och med att tåget blev försenat och att jag inte alls var framme när det förprogrammerad inlägget sa att jag skulle vara framme.
Sen såg jag i och för sej en del av det jag skrev att jag skulle se men jag missade också en hel del. Exempelvis såg jag ju varken Fibes, oh fibes eller Priscilla Ahn (jag jobbade då). Och även jobbade jag ju både när Peter, Bjorn & John, Hello Saferide och Regina Spektor spelade.
En sak hade jag nog dock rätt i, Annikas spelning var säkert fantastisk. Synd bara att jag inte såg den.

Det i princip enda förprogrammerade inlägget som stämde fullt ut är det här om Frida Hyvönen. Det var ganska magiskt och Teater var den perfekta scenen för spelningen. Min känsla var med andra ord helt korrekt.

Och den där kändisspaningen jag lovade att berätta om igår? Melody Club, dom gick förbi tillsammans med en reporter från expressen (eller reportens mikrofon var därifrån i alla fall) när jag hängde lite bakom Teater i en paus från arbetet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home