Thursday, July 30, 2009

Ostrukturerat om dagens Putte

Nu harj ag kommit hem efter dagens beösk på Putte. Eller ska man vara petnoga harj ag varit hemma ett tag för jag ahr ätit och lite så där innan jag satte mej här, men det är ju petitesser.
Orkar inet lägga upp några bilder nu men om jag hinner innan jag går imorrn kanske jag lägger in en bild eller två då.

Annika var precis lika underbar som man kunde vänta sej. Jag stod längst fram, väldigt nära mitten. Det var underbart bra. Annika var så kalrt vacker, fast allra allra vackrast var hon nog faktiskt på soundchecket. Och imorgon får jag se henne igen, fast på en mindre scen, det känns också underbart.
Förutom Annika var dagens höjdpunkt bob hund. Herregud vilken makalös uppvisning. Det var riktigt riktigt bra.

Tyvärr gästade Annika inte Vapnet, lite synd då det hade varit kul att få höra "Färjemansleden". Men däremot kom hon och gästade Perssons Pack i "Stenad i Stockholm", och det var fantastiskt. Det ska bli så sjukt kul att se henne på den lilla scenen imorgon, jag måset bara se till att stå längst fram då också.

Dagens kändisspaningar: Per Persson och Love Antell i publiken på Hassle, Vapnets basist i publiken på bob hund, och så dagens stora kändisspaning, jag stod precis bredvid Andreas Mattsson under ungefär halva Perssons Pack-spelningen. Det kändes stort att stå så nära en sådan legend, men samtidigt lite läskigt, man visste liksom inte riktigt hur man skulle bete sej. Jag blev nästan lite star struck skulle man kunna säga.

Träffade inte särskilt mycket bekanta där om jag ska vara ärlig. Hängde lite med kamrat Fredrik, vilket vi hade bestämt i förväg. Dock träffade jag en bekant nerifrån Hultsfred, det var rätt oväntat, men kul.

Jag skulle säkert kunna skriva om något mer men jag är jäkligt trött så jag struntar i det och säger god natt istället. Får återkomma om dagens händelser när jag är lite piggare och inte så ostrukturerad/ofokuserad.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home