Monday, December 21, 2009

Fick leta

Vi fick tag på en gran till slut men det krävdes lite letande.
Innan vi började leta åkte vi dock och hämtade min syster som hade fått för sej att hon skulle vaccinera sej mot svininfluensan idag och ville ha skjuts dit. Och när vi ändå var där passade jag också på att ta det där vaccinet, det kändes lite som att det var lika bra liksom, så nu är jag vaccinerad (även om vi var typ sist i hela världen).
Sedan åkte vi iväg och letade julgran. Det tog sin lilla tid. Ett par ställen där vi tänkt kolla verkade stängda för dagen, och på dom som var öppna hittade vi just ingenting (verkar ha varit ett dåligt år för granodlarna, dom granar som fanns var små och glesa och allmänt taniga). Men så efter att ha varit ute en timme och åkt runt i princip i hela stan hittade vi en gran som var ok. Det var kanske ingen absolut toppgran men den var absolut godkänd, kommer nog bli kanon bara vi får i alla kulor och så där.
Men jäklar vad kallt det blev, speciellt åt fingrar och tår. Blev så kallt åt tårna att jag fick ta på mej ett par extra strumpor när jag kom hem.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home