Sunday, December 13, 2009

Otäckheter ledde till avbruten match

Är redan hemma, matchen avbröts efter ungefär 8 minuters spel. Var en Örebrospelare som utan synbar anlednign bara föll ihop och blev liggande på isen och det visade sej vara jäkligt allvarligt. Det kom naturligtvis ut massa sjukvårdare och grejer på isen och så där men så efter ett tag såg man hur domarn satt och gav spelarn hjärtmassage, då förstod man att det var riktigt allvarligt och det var faktiskt jävligt otäckt. Det blev väldigt tyst i hallen kan jag säga och man blev nog rätt blek när man stod där på läktaren.
Sen kördes han ut i ambulans och isen spolades om och efter en lång väntan kom beskedet att förbundet hade beslutat att matchen skulle avbrytas och spelas vidare vid senare tillfälle. Så det var ett trist slut, fram tills dess hade stämningen varit på topp och Bofors ledde med 2-0 (för att låta lite självisk ch empatilös är dte ju bara att hoppas på att matchen återupptas där den avbröts och inte spelas om helt och hållet).
Dock så verkar det tack och lov som att han klarade sej och som det heter på media språk mår bra efter omständigheterna utifrån vad som sägs och skrivs i media om händelsen.

Jag vill dock rikta en stor fet känga till Boforsklacken. När han låg skadad på isen, förvisso innan någon på lätkaren insett hur allvarligt läget var men det är ingen ursäkt, stog dom idioterna och skrek ramsan "låt han dö". Att skrika en sådan sak är så inihelvete fel och osportsligt så det finns bara inte, bli en spelare skadad, oavsett vilket lag han spelar i ska han ta mej fan behandlas respektfullt. Det kvittar om det är ett knä, en arm, en hjärnskakning eller vad fan det är, blir en spleare liggande på grund av en skada ska han fan i mej inte buas ut.
Som Boforssupporter är det fan pinsamt när klacken beter sej som dom gjorde. Dom tappade all respekt från mej ikväll. Idioter.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

var det din morbror som skrek?

4:12 AM  
Blogger Nicklas R said...

Nej, han skriker inte såna ramsor. sen står han inte i klacken heller

8:21 AM  

Post a Comment

<< Home