Thursday, February 11, 2010

En full burk

Tänkte åka ner till stan om en stund, bland annat för att göra ett besök på banken. Det ska jag göra med anlednign av detta:

Min burk är full! Det har tagit ett tag (som ni ser är det en ganska stor burk) men nu är det äntligen full. Så dom pengarna ska sättas in på kontot är tanken. Problemet är bara att det är så pass mycket mynt att det blir så tungt så det är högst tveksamt att jag faktiskt kommer orka bära alltihop. Har lagt över det i en plastpåse (som i sin tur ligger i en tygpåse, om jag bara bar dte i en plastkasse skulle kassen gå sönder rätt fort) och det är fruktansvärt tungt.
Mynten väger så mycket att jag höll på att först inte få ner burken från hyllan där den brukar stå, fick plocka ur en ganska stor mångd mynt för att lyckas. Så det är riktigt tungt.

Vad ska då pengarna användas till? Jag tänkte köpa en kostym faktiskt. Det kan låta märkligt att jag väljer att köpa en kostym, det låter väl inte riktigt som något jag skulle köpa, men saken är som så att kamrat Andreas (också känd som Nilsson, Nisse eller han som flyttat till Degerfors) ska gifta sej i början av april (jo jag vet, det är fett läskigt att någon av ens barndomsvänner gifter sej, men det kommer jag säkert ha anledning att återkomma till framöver) och då behöver jag en kostym. Så då kan det ju vara smart att lägga dom här "extrapengarna" på det. Tänkte faktiskt ta en liten sväng i ett par butiker idag redan, när jag ändå är nere i stan, och se vad jag kan hitta. Så kanske kommer jag hem med en sprillans nya kostym, det återstår helt enkelt att se.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home