Saturday, March 06, 2010

Dåligt tippat

Det var inte många rätt där inte. Det kan på riktigt ha varit min sämsta tippningsinsats någonsin i mellosammanhang. Men som jag sa så var det riktigt svårtippat, väldigt öppet och alla hade möjlighet att gå vidare så att jag inte hade fler rätt är egentligen inte så konstigt. Och med risk för att det låter som en kass bortförklaring kände jag redan under Moraeus framträdande att dom antagligen skulle ta hem sin kvart, dom fick till precis rätt anslag och värme och så där i det framförandet av sången. Däremot blev jag förvånad över att Wahlgren slog ut CB, det hade jag faktiskt inte alls väntat mej. Fast även om jag inte fick in så många rätt i tipset var det nog faktiskt det enda resultat jag blev riktigt förvånad över, dom flesta andra gånger kände jag ganska omedelbart efter att båda sångerna framförts vilken som skulle gå vidare (och nu lät det som en dålig ursäkt igen men det var faktiskt så).

Och ja jag har väl inte så mycket att tillägga utan för att sammanfatta lite tippade jag rätt dåligt idag men med tanke på hur öppet det kändes på förhand är det inte jättekonstigt att det blev en del fel.
Sjävla resultatet har jag inte så mycket att säga om. Tycker inte att någon av låtarna som gick till final är särskilt bra (bäst låtar hade Pauline och Neo i min mening, synd att dom inte gick vidare) men jag har ändå inte så mycket att säga om det. Dock kan man ju lätt säga att det är väldigt mycket ballade i finalen i år. Om jag räknat rätt är 5 av 10 finalbidrag ballader, det måste nästan vara någon sorts rekord va?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home