Sunday, May 23, 2010

Det var en trevlig kväll och natt

Råkade göra lite för mycket mat förut. Jäklar vad mätt jag blev, och jäklar vilken tid det tog att få i sej allting. Sen lutade jag mej tillbaka på soffan och somnade en stund. Det var skönt för jag var rätt trött. Lämnade liksom inte efterfesten förrän efter klockan fem imorse så det är inte så konstigt direkt att jag var trött. Hade varit konstigare om jag inte var det.
Men det var som sagt trevligt igår. Buffén som serverades smakade bra och bandet som spelade var helt okej, inte riktgit min grej kanske men helt okej som sagt. Kvällen inleddes dock med lite tävlingsartade aktiviteter, aktiviteter som mitt lag vann, yay. Det känns nästan lite logiskt att vi gjorde det, jag menar jag tillhörde ju även det vinnande laget i skattjakten vi hade när jag började senaste gången (2007) så det är lite som att cirkeln slöts i och med gårdagens seger. För övrigt hade dom gjort om lite inne på metropol och ändrat utbudet i barnen en aning (som exempel fanns zlatopramen bara på halvlitersflaska nu, det var nästan lite chockerande med tanke på att min standardbeställnign i den där baren har varit zlatopramen i 33cl-flaska), inga jättestora förändringar i inredningen men lite annorlunda såg det ut.
När maten var uppäten och lite så där vidtog så den traditionella utdelningen av diplom till oss som går ut nu. Kändes bra att få stega fram och ta emot det klassiska guldskiveliknande MM-diplomet, med tanke på att det är nästan sex år sedan jag först började på programmet så var det liksom på tiden. Men nu har jag det här, det är väldigt fint, kanske lägger upp en bild på det senare.
Efter det sen vidtog väl själva festandet om man säger så. Då man drack, tjötade med folk, lyssnade på musiken och så vidare, och när "Vi kommer att dö samtidigt" spelades blev det till och med lite dans och medsjungande. Fantastiskt bra låt för övrigt, men det visste ni ju redan. Och när Metropol sedan stängde blev det efterfest, på Barrvägen naturligtvis, och jag kom som sagt därifrån strax efter fem. Hände väl inget spektakulärt på efterfesten direkt utan det var väl som efterfesterna brukar vara ungefär. Dock blev det ingen Common People vilket är snudd på skandal, är det fest i Hultsfred måste man spela Common People, det hör nästan till lite. Fast eftersom jag hade fått höra Säkert! hela två gånger på Metropol var jag rätt nöjd ändå.
Så det var en mycket trevlig kväll, precis som festerna i Hultsfred brukar bli. Men det är lite sorgligt att tänka på att det antagligen var sista gången på rätt länge man var där så att säga. Man har haft mycket kul där de senaste åren.
Måste dock säga att uppslutningen igår nästan var lite kvartsdålig. Att vi inte var särksilt många treor (vi var något tiotal) var inte särkskilt oväntat, det brukar det liksom inte bli i och med att en del är på praktik och del är utomlands och så vidare men däremot var det förvånansvärt få ettor och tvåor där, som jag minns det brukar det vara betydligt fler än det var igår. Sen hade det ju naturligtvis varit kul om vi hade varit fler treor också, det är ju rätt många man inte sett på ett tag som hade varit kul att träffa liksom men det var som sagt rätt väntat att vi inte skulle bli jättemånga. Fan vad negativ jag lät nu förretsen, det var inte meningen, vi som var där hade kul och det är ju det som är huvudsaken.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home