Wednesday, June 02, 2010

Omotiverande väderläge

Känns inte alls motiverande att sätta sej och börja med skoljobb nu. Är nämligen kanonväder ute, soligt, så gott som vindstilla (eller ja så nära vindstilla det kan vara i Kalmar), inte ett moln i sikte, så man känner sej ju inte så lite sugen att ta en day off och sätta sej i solskenet med ett glas vin istället. Lite extra sugen känner man sej i och med att jag knappt kunnat sitta där ute under våren (dels har vädret varit för dåligt, dels har jag haft för mycket att göra), till skillnad då från förra våren då jag spenderade en hel del tid där ute.
Dock ska morsan och farsan komma ner hit idag (dom ville så gärna komma och titta på kandidatceremonin som är imorrn) vilket lite talar emot uteplatssittande med vin. För liksom skulle jag sitta där när dom kommer så skulle dom bara få för sej att dom ska hänga där och det vill vi ju inte. Jag har ju en fasad/image att upprätthålla liksom.
Nåväl, oavsett vilket så är det just nu skugga på uteplatsen varför eventuellt sittande där blir aktuellt först om ett par timmar. Så hur jag än bestämmer mej för att göra ska jag nog hinna få åtminstone lite arbete utfört under förmiddagen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home