Saturday, December 25, 2010

Slut för i år

Så var denna julafton i stort sett över. Det har varit mycket mycket trevligt. Maten smakade utmärkt, humöret var gott, julstämningen fanns där och alla verkade väldigt nöjda med sina julklappar. Själv fick jag ett gäng skivor, fina vinglas, den årliga Sören och Anders-boken, en film, en trisslott (tyvärr utan vinst), en almanacka, 1500 i kontanter, ett knivset, finbestick (en kniv och en gaffel), En av David Batras böcker om lappar, ett par flaskor deo, en t-shirt och en tröja. Fina grejer alltihop, jag är sjukt nöjd.
Dom stora så att säga snackisarna på julklappsfronten i år var dock att farmor och farfar fick en dator och att morsan och farsan hade gått och köpt ett wii för hela familjens räkning. Det sistnämnda kom som en stor, men trevlig, överraskning för både mej och Malin. Ska bli spännande att testa när vi kopplat in det imorgon. En lika stor, om inte större, överraskning var det för farmor och farfar att få en dator. Framförallt farmor verkade nästan lite tagen. Tagen men glad.
Annars vet jag inte om det finns så mycket att säga om varken dagen eller kvällen, det har varit en ganska traditionell julafton liksom. Och jo då, julstrumporna är på, det hör ju till.

Hoppas alla ni andra också haft en trevlig julafton.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home