Saturday, February 26, 2011

75% igen

Tre av fyra den här veckan. Det betyder att jag aldrig haft mindre än 75% rätt i någon av årets deltävlingar (har haft tre av fyra i alla utom förra vecka ndå jag ju hade fyra av fyra). Känns som ett rätt hyfsat facit va?

Om kvällens program i övrigt kan man väl säga att det var ungefär som förväntat. Det mesta lät ungefär som man hade trott, programledarna skötte sej helt okej och ja, det mesta var som förväntat helt enkelt.
Fast jag måste säga att när The Ark körde sin mellanakt kände man ju lite att vi gott kunde skicka dom i år igen. Både låten och framförandet var ju bättre än ungefär allt som tävlat i år. Jag vet inte riktigt vad det säger om tävlingen när man pausunderhållningen går in och med marginal överglänser dom tävlande. Men tänk om The Ark hade tävlat med den låten i Eurovision istället för den med The Ark-mått mätt lite småtrista The Worrying Kind, då hade vi haft segern som i en liten ask.

Om låtarna som gick vidare har jag inte så mycket att säga egentligen, men Linda Bengtzings text var på flera sätt ganska horribel. Vaddå könsstereotyper liksom?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home