Monday, February 28, 2011

Det kom ett paket

På eftermiddagn när jag satt och tog lite lugnt sådär i största allmänhet och funderade på om jag skulle ta och börja med maten ringde telefonen. Det var en snubbe som undrade om det var någon hemma för han hade ett paket han skulle leverera. Det undrade jag ju naturligtvis vad det kunde vara för paket. Så några minuter senare dök han upp och lämnade paketet. Det var stort, platt och mystiskt:


När jag såg paketet och vad det var för avsändare började jag dock ana vad det innehöll. Dock var det en trevlig överraskning att det paketet dök upp idag. Trodde nämligen inte att det skulle dyka upp förrän framemot onsdag då jag hade förstått det som att det skulle skickas idag, och eftersom det skulle skickas från England tar det ju ett par dagar innan det kommer fram. Plus att jag inte alls hade väntat mej att det skulle skickas med bud, hade väntat mej att det skulle skickas via posten men det gjorde det alltså inte. Jag gillar för övrigt att få paket med bud. Det känns lite lyxigt på något sätt.
Nåväl, jag öppnade naturlgitvis paketet. Och det innehöll det jag trodde:

En CD-skiva, en vinylskiva och en fin affisch/poster/tavla eller vad man ska kalla det (plus två stora kartongbitar, perfekt om jag ska göra typ ett plakat eller nåt nån gång ju). Tror jag ska skaffa en ram till den sistnämnda innan jag sätter upp den på väggen. Dels känns det som att den skulle göra sej attans bra inramad och dels känns kvalitén på pappret och sånt som att man nog vill ha en ram till den.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home