Wednesday, April 20, 2011

Inga chokladkakor, men choklad!

Sitter på tåget mellan Alvesta och Mjölby nu. Även om känt som internetsträckan dom gånger jag åker förstaklass (som idag alltså). Tycker det är grymt bra med internet på tåget, resan går ju så mycket fortare då än om man bara sitter och håglöst glor ut genom fönstret (även om det måste sägas att sådant gloende också kan vara rätt gött avslappnande ibland).
Fanns inga chokladkakor i fruktkorgen idag. Därmeot fanns det små chokladbitar med en svag smak av mint. Brukar inte gilla kombinationen av mint och choklad annars och blev väl inte stormförtjust när jag såg att det var mintsamk, men just den här sorten funkade faktiskt. Antagligen för att det var såpass mild/svag mintsmak, det blev liksom inte den där brutala krocken mellan choklad och mint som det brukar kunna bli annars när choklad smaksätts med mint.

Nåväl, känner i magen att jag nog borde äta något lunchlikt snart. Får nog bli en sallad eller macka eller nåt (får se lite vad dom har) när jag kommer fram till Mjölby. Har en halvtimme där så då kan det ju passa bra att smita in på pressbyrån och köpa något. Dock brukar tåget jag ska åka med därifrån komma in ungefär samtidigt som man kommer dit med det här tåget (och dessutom vid samma plattform) så jag funderar på att göra en liten fuling och ställa in väskan på tåget (aka fulreservera en plats) och sen smita in på stationen och handal det jag ska ha. Då slipper man ju bära väskan fram och tillbaka och uppför och nerför alla dom jobbiga trapporna som finns på stationen i Mjölby. Och jo, när man känner till såna små knep kan man nog säga att man har lite rutin på byten i Mjölby...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home