Monday, May 30, 2011

Inlämnat och klart

Precis innan jag skulle gå iväg till skolan förut idag upptäckte jag att dom visade den gamla fina filmen Biffen & Bananen på tv. Var nästan så man blev sugen på att stanna hemma och titta på den istället. Fast jag tänkte att det var lika bra att få den där inlämningen avklarad och vandrade iväg. Sen blev jag kvar där ett par timmar i väntan på att den uppsats jag skulle få att opponera på skulle bli både inlämnad och uppkopierad. Hade funderingar på att utnyttja tiden till att gå och handla och lite sådär, men jag satte mej och började tjöta med en snubbe och då kunde jag lika gärna sitta kvar där istället för att i princip bara gå hem och vända. Sen fick jag ut den uppsats jag ska opponera på, behövde inte gå på föreläsningen/introduktionen om hur opponering går till eftersom jag gjort sånt förut och gick hem. Urpsrungsplanen var att hälla upp ett glas vin och sjunka ner i soffan (alternativt slå mej ner på uteplatsen) när jag kom hem, men jag var så jäkla hungrig så jag gjorde mat istället. Sen var jag tvungen att vila en stund men efter det (vid 18-tiden) blev det äntligen ett glas vin. Det smakade mycket bra. Kan nog bli ett glas till under kvällen faktiskt.

Har hunnit snabbläddra lite i den uppsats jag ska opponera på också. Den ser ut att hålla en bra nivå så det ska nog gå och få ihop en vettig opponering på tror jag. Det är ju bra.
Och så var det ju det här med titeln på min egen uppsats. Vad fick den för titel till sist? Jo det ska jag tala om, den heter så mycket som Som ett nyförälskat tonårspar: En fallstudie av Putte i Parkens varumärkeskommunikation. Känns som en rätt trevlig titel va?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home