Thursday, July 07, 2011

Gårdagen typ

Kan ha lovat lite för mycket när jag utlovade en detaljerade redogörelse för gårdagen igår kväll. Nu vet jag liksom inte riktgit om jag orkar. Men vi gör väl ett försök och ser vad som händer. Gick hemifrån vid tvåtiden och ungefär en halvtimme senare hade jag fått mitt armband, passerat entrén och kommit upp på IP. Där såg jag Stefan Sundström som väl var ungefär som förväntat (alla recensioner kommer som vanligt efter festivalen). Sen var det ett par timmar då det inte var något att se så jag slog mej ner på serveringsområdet med ett glas vin. Vinet serverades på ett ganska intressant sätt i år. Fyllda plastglas med ett avdragbart lock (ungefär som på yoghurtburkar ni vet). Ganska praktiskt måste man ju säga. Dock med nackdelen att dom var rätt svåra att öppna utan att spilla. Hur som helst sken solen över IP och det blev väldigt varmt dom första timmarna. Fast det var mest bara skönt faktiskt. Även om värmen naturligtvis förde med sej att man blev svettig och så vidare.
Nåväl, efter att ah druckit lite vin såg jag lite grann av Dan Hylander (det var rätt segt) innan jag gick och tittade på Alexis Weak. När han hade spelat färdigt såg jag slutet på Nationalteatern och sen blev det ett glas vin till. Den här gången dracks vinet i det mycket trevliga serveringsområdet Blå Lund (nyhet för i år) där man kunde sjunka ner i en mjuk fåtölj, luta sej bakåt och ta det lugnt. Fantastiskt trevligt och lite avskiljt och lugnt och sådär. Perfekt om man behöver vila lite mellan några konserter.
Sen tittade jag på Little Marbles innan det fick bli ett glas vin till. Stannade alltså kvar för att se Daniel Adams Ray (som överraskade positivt faktiskt). När han hade spelat färdigt var det dags att gå hem. Var liksom inte särskitl sugen på att se Kesha, den typen av musik är ju som bekant inte riktigt min grej.
Annat som kan noteras från gårdagen är att det kändes som att det var väldigt mycket kids bland besökarna, fast det brukar det ju vara så det var rätt väntat. Vädret var som sagt magnifikt. Tusan vet om inte volymen var högre på dom små scenerna är dom stora. Kan inte direkt säga att det blev någon kändisspaning igår, ett par hockeyspelare (på allsvensk nivå) och någon som kan ha varit Alexis Weaks gitarrist är nog det närmsta jag kommer.

Återkommer med ett inlägg om dagens planer om en liten stund.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home