Monday, October 24, 2011

Arbetssamma veckor väntar

Idag gjorde jag något jag gör ganska sällan. Jag åt lunch. Rentav en riktig lagad lunch. Det hör sannerligen inte till vanligheterna. Men idag fick det bli så. Det var liksom som så att vi ju var i skolan både förmiddag och eftermiddag idag så då blev det att vi åt på serveringen på skolan. det smakade bra.

Filmen vi fick se i skolan var hur som helst Bröderna Mozart. Har inte hunnit bestämma mej för exakt vad jag tyckte om den än men om inte annat fanns det en del intressanta scener och teman så vidare i den. Drygt nog måste man dock skriva typ fem sidor om den relaterat till den kurslitteratur vi läst. Till på måndag nästa vecka. Vilket ytterligare ökar på det arbete som måste göras. Just den här veckan och nästa vecka är det faktiskt rätt sinnessjukt mycket att göra. Förutom nämnda reflektion till filmen är det ett par andra inlämningar (varav till åtminstone en behöver läsa en hel del, och just den inlämningsuppgiften ska vi dessutom göra en redovisning till på måndag om två veckor) har vi tre heldagar (9-17) med workshops i Pukeberg i början av nästa vecka, heldag i Pukeberg på fredag och så ska min grupp i det lite mer praktiskt inriktade projekt som började förra veckan dessutom ha gruppmöte i just Pukeberg på onsdag. Så det är väldigt mycket som ska göras sett till hur många dagar man faktiskt kan arbeta på. Det ska nog bli bra till slut men man kommer få jobba om inte häcken av sej så i alla fall bra nära dom närmsta två veckorna.
Hade tänkte åka upp till Karlskoga ett par dagar i slutet av nästa vecka men som det ser ut just nu lutar jag nog faktiskt åt att skjuta lite på det. Jag måste liksom prioritera skolarbetet.

Men är det förresten inte märkligt att typ allt det där skolarbetet lyckas dyka upp så gott som samtidigt?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home