Tuesday, October 18, 2011

Sannerligen en heldag

Det blev sannerligen en heldag idag. Slutade först vid halv fem och var inte hemma igen förrän vid kvart i sju. Så det blev med andra ord en lång dag.
När jag kom hem besluatde jag mej för övrigt för att jag inte orkade diska utan det får bli dubbelt med disk imorogn istället. Eller dubbelt är det i och för sej inte riktigt med tanke på att dagens mat bestod av en färdigmat (kände på bussen från stationen att jag inte pallade att ställa mej och laga mat när jag kom hem) och en burk tonfisk. Blir liksom inte så mycket disk av sådan mat.
En annan sak som hände när jag kom hem var att jag hade fått Deportees nya skiva på posten. Det var galet trevligt naturlgitvis. Har av förklarliga skäl dock inte hunnit lyssna på skivan ännu, men jag ser väldigt mycket fram emot att höra den.

Vad var dte då vi gjorde i skolan som tog sådan tid? Vi kikade lite i designarkivet och sen bestod dagens huvuduppgift i att utifrån en vald bild från nämnda arkiv rita/designa en stol, en lampa och en bil. Gruppen jag var en del av ritade bland annat en stol som också är ett akvarium. Den var vi rätt nöjda med faktiskt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home