Tuesday, December 13, 2011

Om skoldagen

Var en ganska intressant föreläsning idag faktiskt. Handlade om smak. För min del var en hel del av det lite halvrepetition (ämnet kom ju upp en del under MM-kurserna) men det är ett intressant ämne så det var givande ändå. Natuligtvis kom Bourdieu upp. Blev en ganska intressant diskussion kring honom faktiskt. Orkar inte redögöra för den diskussionen riktigt men i grund och botten kan man säga att några verkade inte alls hålla med om Bourdieus teorier kring smak medan andra verkade mer tilltalade av dom.
Sen blev vi inte helt oväntat kvar under eftermiddagen och arbetade med utställningen. Jag fick stå och slipa lite på några gipsbitar. Inte det roligaste jag gjort kanske (det finns ju en anledning till att man inte valde ett praktiskt program på gymnasiet) men det behövde göras liksom. Sen åkte jag hem, stannade till vid en butik och handlade en julklapp till farsan, gick in på coop på hemvägen och köpte några flaskor julmust. Hade tänkt köpa bourbonfatslagrad julmust på systembolaget också men den var typ slut eller nåt så det blev inget av med det, gick därifrån med en flaska vin istället.

Nu ska jag leta upp musikhjälpens låtlistor och se om låten jag önskade innan jag gick och la mej igår (Francoise Hardy - Voilà) har spelats än.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home