Saturday, December 31, 2011

Statistikinlägget (årets sista inlägg!)

I och med detta inlägg har innehåller denna blogg nu 9912 inlägg. Förra året vid samma tid var siffra 7940 inlägg, vilket innebär att jag alltså skrivit 1972 inlägg under året. Det är 38 inlägg färre än i fjol. Något vidare innebär att trenden med sjunkande antal inlägg fortsätter då jag förra året skrev 63 inlägg färre än 2009.
1972 inlägg under året innebär att jag snittat 5,4 inlägg per dag vilket är 0,11 inlägg färre per dag i år än förra året.

Sammanfattningsvis kan sägas att tempot även i år varit högt trots att antalet inlägg sjunkit något. Vid förra årsskiftet hade jag funderingar på att trappa ner tempot en smula (vilket jag alltså misslyckades med) men nu är planen att gasa på fram till 10000 inlägg och sen kommer nog tempot sjunka lite grann. Finns ju liksom egentligen ingen poäng med massa inlägg som mest går ut på att det är dags att sätta sej och äta.

Det här är då alltså 2011 års sista inlägg i Nicklasbloggen. Därmed önskar jag alla ett riktigt gott nytt år. På återseende nästa år helt enkelt!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home