Tuesday, May 29, 2012

Seminariet gick bra

Seminariet gick bra. Det känns skönt. Är väl en del smågrejer som ska ändras innan vi har den riktigt slutgiltiga versionen, men så är dte ju alltid. Och vi fick inga kompletteringar utan "bara" förslag på ändringar, vi är alltså godkända redan nu och behöver itne göra något ytterligare för att nå ett godkänt betyg. Exakt vad det blir för betyg är dock inte bestämt utan det kommer sättas under veckan. Spelar egentligen inte jättestor roll, man är ju nöjd bara man är godkänd liksom, men det blir ändå lite spännande att se vad det blir för betyg. Skönt för övrigt att veta att vi, och resten av klassen för den delen, är godkända.

Själva seminariet ska jag inte orda så mycket om. Det var ett slutseminarie liksom, varken mer eller mindre. Tycker dock att båda opponering (och miniopponering) och försvar gick ganska bra. Vi fick bra en del bra synpunkter udner opponeringen, och vi fick en del bra tips och påpekanden under försvaret. Så det var ett bra seminarie så sett. Lite roligt under miniopponeringen dock när vi i stort sett instämde med det huvudopponenterna hade att säga, åtminstone med tanke på att vi så sent som igår skämtade om att "men äsch, vi behöver ju inte läsa, utan det räcker med att vi håller mer och säger att vi inte har något att tillägga".

För övrigt åt hela klassen lunch på restaurangen på skolan idag. Lite som en sorts avslutningslunch såhär sista skoldagen, dock ganska oplanerat utan det blev mest bara så. Lite fint nästan. Välsmakande lunch för övrigt, goda pannbiffar serverades denna tisdag. Efter seminariet lämnade vi Kalmar Nyckel för sista gången. Och som av en händelse gick han som är programansvarig för Music & Event Management förbi precis när vi stod utanför skolan och pratade. Lite som att tja, jag vet inte. Men lite av ett sammanträffande i alla fall.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home