Tuesday, August 14, 2012

Ännu en lång dag

Huruvida gårdagens tidiga läggdags hade någon effekt ellet inte under dagen är svårt att säga. Har inte känt mig supertrött, men satt å andra sidan och var nära att nicka till vid något tillfälle på en föreläsnign i förmiddags. Är hur som helst lite tröttare nu än vad jag var igår vid samma tid, men det kan ju bero på att det här är andra dagen på veckan.

Blve hur som helst en lika lång dag som igår. Var åter hemma kring tjugo i tio. Inte vad jag hade hoppats på, men vi hade lite vi tyckte att vi lika gärna kunde göra färdigt innan vi bröt upp för dagen. Vore dock skönt att komma hem lite tidigare resterande dagar den här veckan. Inte minst ur matsynpunkt då det ju blir både dyrt och onyttigt att tjacka snabbamt innan man åker varje dag (tänker liksom lite att man inte orkar ställa sig och fixa mat vid 21.45 så när det blir såhär sent ser jag till att äta innan tåget går istället). Men naturlgiivis även av andra skäl. Man hinner ju liksom inte göra något alls när man kommer hem så sent.

Imorse när jag gick till bussen var det svinmycket kajor på en gräsmatta jag passerade. Och en bit bort satt en hare (kan ha varit en kanin men tror det var en hare, svårt att avgöra på lite avstånd). Kändes lite fint, och man blir ju fortfarande lite uppspelt av att se vilda djur. Och på tal om det såg jag en älg från tågfönstret igår. Första gången jag sett en livs levande vild älg.

Diskade för övrigt när jag kom hem. Mest av nödvändighet. Hade det inte varit för att jag behöver en av de djupa tallrikarna till frukost imorgon bitti hade nog disken fått vänta till imorgon. Man är ju trots allt inte superpeppad på att ställa sig och diska när man kommer hem strax före tio.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home