Friday, August 17, 2012

Lite tidigare

Kunde ta ett lite tidigare tåg hem idag (även om man väl kan diskutera om ett tåg som går vid sex går att kalla för ett tidigt tåg). Det var skönt. Behövde liksom handla lite och så.

Men dte var nästan lite ovant att inte komma hem strax före tio. Bara en sån sak som att jag behövde göra mat kändes ju hemskt ovant. Tidigare under veckan har jag ju ätit innan jag åkt för Växjö, mest för att jag vet att jag inte orkar ställa mig att laga mat om jag kommer hem vid 21:40. Har dock ägnat stora delar av kvällen åt att slumra på soffan. Också rätt skönt. Om inte annat är jag ju lite piggare nu än jag hade varit om jag inte hade somnat på soffan.

Finns det något att säga om dagen då? Tja, arbetade på. Lunch intogs idag i solskenet. Är inget superfan av att äta utomhus, men lät de sociala aspekterna ta överhand den här gången. Men eftersom jag inte kan säga så mycket om vad vi arbetar med kan jag inte heller säga så mycket om vad jag gjort under dagen. Det mest detaljerade man kan säga är nog att jag suttit och skrivit rapport.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home