Friday, October 26, 2012

Uppdaterat och bakat

Beslutade mig för att fixa uppdateringen av webbläsaren idag. Dock krävdes att jag först uppdaterade operativsystemet, vilket jag gjorde. Det var dock något lättare sagt än gjort. Eller, det var inte särskilt svårt men det tog en jävla tid. När installationen av uppdateringarna börajde stod det i en ruta att det kunde ta över en timme. Det gjorde det med råge. Det tog rentav över två timmar innan det var färdigt. På den tiden hann jag både gå och handla på giraffen, gå hem igen, diska och ta det lugnt en stund. Sen kunde webbläsaren äntligen uppdateras. Så då fixade jag det, och nu funkar allt som tidigare fungerat sådär på grudn av föråldrad webbläsare. Bra så. Dock är jag fett ovan med layouten och funktionerna i den nya versionen, och tycker att jag saknar den gamla lite grann. Men det är nog en vanesak. En grej är dock jäligt kasst sen jag uppdaterade. Jag hatar liksom funktionen autocomplete i google, därför har jag som vana att stänga av den. Men nu går det inte att stänga av. Så jävla irriterande. Det har väl visserligen inte så mycket med webbläsaren att göra utan med att google tagit bort möjligheten att stänga av autocomplete (för det bör de brinna i helvetet), men ändå. Att problemet inte visar sig förrän nu beror nog på att min gamla webbläsare inte kunde visa den senaste versionen av google eller nåt.

Nog om det. En annan sak jag gjort idag är att jag bakat. Delvis för att ha något desseraktigt till imorgon (fyller ju år då), delvis för att jag fick ett infall för att ha något att göra. Hade funeringar på att köpa en bakelse eller dylitk imorgon men fick tanken att jag kanske skulle baka något istället, och det gjrode jag alltså. Har provsmakat och det blev himla gott.

Sen fick jag gå en extratur till netto på eftermiddan också för att köpa tidningen. För när jag var på coop på giraffen hade de mystiskt nog inga kvällstidningar. Måste ha blivit fel på någon leverans eller nåt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home