Friday, November 02, 2012

Åter på skolan

Sitter på skolan igen och använder deras internet. Börjar bli färdig så ska strax dra mig hemåt igen. Vore väldigt trevligt om det varit någon där och lagat mitt uttag när jag kommer hem. Räknar dock inte med att det är så. Dök upp en tjomme från Kalmarhem igår, men han kunde inte göra så mycket mer än att prova med en annan kabel och med förvirrad blick tittat lite på elcentralen i huset. Var nämligen en vanlig bovärd/reparatör som dök upp. Hen som kan det där med itnernet och den typen av fel var nämligen sjuk. Inte särskitl förvånande alltså att han som dök upp inte kunde göra så mycket. Och eftersom internetreparatören var sjuk igår känns det ju itne osannolikt att hen är sjuk idag också, och om det är så kommer jag alltså få genomleva hela helgen utan internet. Sen har jag i så fall varit utan internetuppkoppling hemma i en vecka. Känns som att det borde kunna innebära att man kan tjata till sig rabatt på avgiften.

Men man ska väl inte ta ut något i förskott. Utan jag fortsätter hoppa på att det blir fixat idag. Det vore väldigt skönt.

Blev för övrigt nästan lite nostalgisk här för en stund sedan när en grupp satt och var nervös/förberedde sig inför en presentation, samtidigt som en annan grupp satt och diskuterade kring inledningskapitlet på en uppsats. Det var en härlig tid ändå.

Nåväl, ska nog kila in på netto på hemvägen. Sen ska jag ägna eftermiddagen åt att tvätta underkläder. Så rolig kan en fredag också vara.

Och ja, det känns väldigt handikappande att inte ha internet hemma. Men framförallt blri kvällarna rätt tråkiga. Telefonen funkar för att göra det viktigaste, som att kolla mail och sånt, men man sitter ju liksom inte och surfar på samma sätt där. Speciellt inte med tanke på att 3G-täckningen är lite sådär inne i mitt hus.

Men jag sak inte klaga. Det kunde säkert vara värre.

Lite läskig slump för övrigt att samma dag som mitt internet dog, i måndags, visades South Park.avsnittet där internet dör.

Till sist an tilläggas att jag sådär överlag itne riktigt har tekniken med mig den här veckan. Även timern jag har till min sänglampa (har en tendens att somna ifrån lampan på kvällen eftersom jag aldrig lyckas lägga ifrån mgi det jag läser innan jag somnar och då är det rätt praktiskt med en timer så att lampan inte står och lyser hela natten) har gått sönder, och så börjar batterierna i fjärrkontrollen till DVD:n ta slut. En olycka kommer sällan ensam osv.

Nu blri det spännande att se om jag får något itnernet till helgen, eller om jag får gå hit en gång till på måndag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home