Sunday, October 28, 2012

Godnatt!

Vid midnatt avslutade jag födelsedagsdygnet med att gå ut på uteplatsen och avfyra en partypopper. Tyckte det kändes som ett bra sätt att avsluta en födelsedag, som en sorts salut eller som ett nyårsfyrverkeri där man skjuter ut det gamla och in det nya.

Nåväl, nu ska jag gå och lgga mig. Imorgon när jag vaknar är det en helt vanlig söndag. Eller helt vanlig är det i och för sig inte för jag har mer disk att ta tag i än vanligt. Och så ahr vi ju det här med att klockorna ska ställas om och att man då so mextra bonus kan sova en timme längre men ändå kliva upp vid den vanliga tiden. Det sistnämnda är ju himla härligt faktiskt.

På tal om något helt annat fick jag berätta för ett par flickor hur man skulle gå för att komma till polishuset när jag gick ner till stan förut. Jag gav dem inte den närmsta vägen. Det var dock inte för att jävlas utan för att de inte kände till Kalmars geografi överhuvudtaget och gör man inte det hade den närmsta vägen varit svårare att hitta. Den lite längre, men enklare, väg jag visade innebar att det i princip bara var raka vägen. Kände att jag fick prioritera lite där mellan enkelhet och avstånd. Enkelheten vann.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home